Každý zde recenzovaný podnik jsme navštívili a objednali si klasický döner kebab. Dojmy z návštevy potom hodnotíme ve čtyřech sekcích. V sekci chuť se zaměříme na kvalitu masa, pestrost a čerstvost zeleniny, opečenost chleba, chuť a množství zálivky a také přítomnost, popř. množství pálivého koření. V sekci velikost jednoduše hodnotíme, jak velký hlad koupeným kebabem zaženete. V sekci cena nás zajímá, kolik za döner zaplatíte a konečně sekce obsluha slouží k hodnocení chování obsluhujícího personálu, estetiky interiéru a také doplňkových služeb (točené pivo atd.). V každé kategorii udělujeme od minima jednoho bodu až po maximum deseti bodů. Celkový verdikt je potom průměrem získaných bodů s tím, že body za chuť jsou započítány dvakrát. Předcházíme tím situaci, kde by podnik, prodávající levný kebab, servírovaný milou obsluhou dostal vysoké hodnocení, přestože by byl samotný kebab nepoživatelný. O chuť nám jde především. Obecně lze říci, že podniky, které dosáhnou hodnocení více jak 8 bodů, jsou vynikající volbou. Podniky, které vám z nějakého důvodu rozhodně doporučujeme navštívit, jsou označeny štítkem TIP REDAKCE.